Foglalási feltétel

25% foglalási díj kiegyenlítése 5 napon belül, - mely vissza nem térítendő. Amennyiben a foglalási díj nem érkezik meg ezen a meghatározott időn belül, az értékesítés joga visszaszáll a Hotelre.
Számla az összeg beérkezése után kerül kiállításra, melyet a helyszínen érkezéskor vehet át.
Amennyiben bármilyen típusú SZÉP kártyával egyenlíti ki előlegüket, vagy a csomag teljes értékét, szíveskedjenek az utalásról szóló bizonylatot továbbítani a szálloda e-mail címére. Csak ebben az esetben tudjuk elfogadni a SZÉP kártyás utalásokat!

Lemondási feltételek

Szobafoglalást csak és kizárólag írásban lehet lemondani, e-mailen keresztül.
Foglalása nem lemondható, azonban érkezés előtt 14 nappal szabadon módosítható az időpont. A foglaláskor befizetett összeget a szálláshely lemondás esetén nem téríti vissza.

Adó

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát. Elutazáskor idegenforgalmi adót kell fizetni (18 éves kortól).

Be- és kijelentkezés időpontja

Bejelentkezés: 15:00 órától.
Kijelentkezés: 11:00 óráig.
Amennyiben vendégeink 11:00 óráig nem hagyják el a szobákat, a szálloda jogosult a mindenkori portai ár 50%-t pótdíjként felszámítani.
Ha a szoba elfoglalása helyi idő szerint 18:00 óráig nem történik meg, az értékesítés joga a Hotelre visszaszáll.
Amennyiben az érkezés csak 18:00 óra után történhet, akkor a foglalónak / vendégnek a recepciót külön értesítenie kell az érkezés várható időpontjáról a + 36 84 503 100-as telefonszámon!

A recepció nyitvatartási ideje : 24 órás recepció.

Árkalkuláció & Foglalás
Foglalja le szállását most kényelmesen - mindössze néhány perc alatt!
Ajánlatkérés
Kérjük, adja meg adatait, kívánságait és mi 24 órán belül küldjük ajánlatainkat, melyek közül rögtön ki is választhatja a legszimpatikusabbat.