Kedves Vendégeink!

A kormányzati bejelentés és szigorítás értelmében a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel szállodánk továbbra is csak üzleti céllal érkező vendégeket fogadhat, szabadidős céllal érkező, pihenni vágyó vendéket sajnos nem.

Az érintett időszakra foglalással rendelkező vendégeinkkel írásban felvesszük a kapcsolatot, a tervezett érkezési időpontok szerinti sorrendben.

Az utalványok beváltási határidejét természetesen meghosszabbítjuk 2021. június 13-ig, az eredeti felhasználási feltételek szerint.

Az utalvány nélküli foglalások időpontja a lefoglalt áron és feltételekkel 2021. június 13.-ig, valamint augusztus 29 – december 23 időszakra (kivéve október 22 – november 01) módosítható a befizetett előleg felhasználásával. Az időpont június 14 és augusztus 29 időszakra is áthelyezhető, de ekkor a nyári csomagárak érvényesek és a kalkulált árból használható fel a befizetett előleg.

Amennyiben most nem tudnak dönteni egy új időpontról, akkor a befizetett előleg kérhető értékutalvány formájában is 2021. december 31-ig szóló felhasználhatósággal. Ekkor a foglalás törlődik és a későbbiekben lefoglalt, új időpontban válik felhasználhatóvá. Ez a lehetőség csak az utalvány nélküli foglalások esetén érvényes.

Az újra nyitás pontos időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást honlapunkon, Facebook és Instagram oldalainkon.

Megértésüket köszönjük, mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk!

Bízunk a mielőbbi találkozásban…
A CE Plaza Hotel Csapata

Haben derzeit keine Inhalte hochgeladen.