Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat CE Plaza Hotel Kft.

Azzal, hogy belép a www.ceplazahotel.hu  portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A www.ceplazahotel.hu  portálon található tartalom a CE Plaza Hotel Kft. szellemi tulajdona. A CE Plaza Hotel Kft. fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A vezetőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A www.ceplazahotel.hu  portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető (CE Plaza Hotel Kft) felelősséget nem vállal. A www.ceplazahotel.hu  portálon nyújtott ajánlások felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A www.ceplazahotel.hu portál üzemeltetője a CE Plaza Hotel Kft.  fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.