Adatvédelmi nyilatkozat

 Adatvédelmi nyilatkozat CE Plaza Hotel Kft.

A CE Plaza Hotel Kft.  tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

A CE Plaza Hotel**** hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a kollegáinkkal a ceplaza.marketing@cehotels.hu  vagy a ceplaza.info@cehotels.hu  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen. 

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek a CE Plaza Hotel Kft. nem adja ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezi. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre nem kap választ, kérjük, küldje el a ceplaza.marketing@cehotels.hu  vagy a ceplaza.info@cehotels.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címre.

 

Az Ön CE Plaza Hotel **** csapata